maanantai 6. toukokuuta 2013

Alkuun pääsyä

Tänään kävin töiden jälkeen ruokaostoksilla. Jenssin prisma on ihan yhtä suuri kuin kaikki muutkin prismat. Ensimmäisenä kateissa oli talousvaaka, sen jälkeen mittanauha ja maitorahka. Soijalesitiinirakeita etsiessä heitin toivoni ja soitin auttavaan puhelimeen seinäjoelle. Löytyi! Fastin lisäravinnehylly ammotti tyhjyyttään ja muutenkin taas sai kirota koko kaupunkia, kun ihmiset hiimailivat tielläni ja raejuusto oli täysin eri hyllyssä kuin Seinäjoen citymarketissa... Lisäravinteita lukuunottamatta kaikki löytyi ja nekin haen huomenna toisesta kaupasta. Vaakoineen ostoksiin upposi hyvin rahaa, mutta toisaalta kun meikäläinen leikkiin ryhtyy nii se on sitten kaikki tai ei mitään.
Hyvän reenin myös sain, kun fillarilla raahasin kauppakassit kotiin. Kissanhiekkasäkki korissa ja painavat pussit sarvissa ei enää Ainolla niin vain polkaistu parin kilometrin matkaa himaan, vaan reippaasti ja vähemmän reippaasti kävelytin pyörän kotiin. Täällä lensi kielletyt ruoka-aineet jääkaapista roskiin. Myönnän etten ohjeissa käskettyä täydellistä kaappien tyhjäämistä tehnyt, koska taloudessa asuu iso mies jonka verensokereiden ylhäälläpito on tärkeää rauhallisen elämän kannalta. :D Uskon pystyväni vastustamaan ruokia jotka eivät ole superdieetin listalla, vaikka ne tuolla kaapissa huhuilisivat. Se avattu kaljakeissi kyllä saattaa sitävastoin aiheuttaa himotuksia, mutta eihän nyt hyvää olutta voi roskiinkaan heittää! Lupaan silti pysyä tiukkana ja olla juomatta niistä yhtäkään näiden kuuden viikon aikana.
Diettaamisen on siis tarkoitus alkaa huomenna. Tänään teen huomiselle ja keskiviikolle eväät valmiiksi. Onneksi olen tällä hetkellä niin huippuporukassa töissä, että ruokavalion vaatimat tarkat ruokailuajat eivät ole ongelma, uskoisin että juurikin töissä dieetin noudattaminen on helppoa ja ongelmia tuovat viikonloput, jolloin yleensä aina olemme reissussa. Kuuden viikon ajalle osuu myös yhdet isommat juhlat, joissa tiedän olevan hankala olla juomatta muutamaa olutta. Yritän parhaani, mutta toisaalta elämästä täytyy ottaa kaikki myös irti ja voihan yhden juhlaviikonlopun vuoksi vaikka tehdä muutaman extratreenin!
Tunnit ne vaan loppuvat taas vuorokaudesta kesken. Vielä pitäisi ennen kokkailemista siivota kämppä katosta lattiaan ja piilotella luurangot kaappeihin; vuokrantantaja soitti eilen ja ilmoitti tiistaina pitävänsä asunnosta näytön. Toivottavasti tähän löytyisi samantien uusi vuokralainen, ettei niitä halavatun näyttöjä sitten ole joka välissä. Inhottaa että vieraat ihmiset tulevat omaan kotiin, varsinkin jos ei olla paikalla. Kaikenlaisia kyttiä ja kyyliä suomi, ja etenkin suomi, kun on pullollaan... Tiistai muutenkin aina viikon inhottavin päivä. Töissä hiljaista, maanantain shokki on ohi ja viikonloppuun saakelin pitkä aika. Huomisen pelastaa kuitenkin toisen puoliskon kotiin palaaminen reissulta. Tällä kertaa vain ei emäntä odottele soppakauhan kanssa pöytä koreana, vaan tiedossa on kanaa ja kanaa ja kanaa ja sitä helekkarin rahkaa!!

Nyt rokki soimaan ja imuri huutamaan, ennenkuin on liian myöhäistä ja naapurisopu mennyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti