sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Myöhässä, mutta ei milloinkaan.

Blogin pitäminen oli alkamassa jo viime vuoden lokakuussa, kun kotiseutu muuttui Etelä-Pohjammaasta Pohjois-Karjalaksi, mutta en uskonut osaavani pitää kirjoituksiani aisoissa, joten kirjoittelu jäi. Asuttuani nyt yli 7 kuukautta Joensuussa, en lupaa vieläkää pysyä asiallisena saati asiassa, mutta onneksi minä en valitse lukijoita, vaan ne valitsevat minut. Omalla vastuulla siis!
 Bloggaamiseen sain nyt kunnolla sytykettä huomenna alkavasta Fitfarmin superdieetistä, jota pitäisi seuraavat 6 viikkoa orjallisesti noudattaa sekä siitä, että pohjoinen karjala on nyt nähty ja koettu. Uusi koti löytyi kainuusta ja vielä tämän kuun aikana olisi tarkoitus ottaa ukko olalle ja kissa kainaloon ja siirtää meidän  rytmiryhmä Sotkamoon! Mutkia matkaan tuo autonrämät, lyhyet pinnat ja aina liian rajallinen aika. Salitreenaamisen, tiukan ruokavalion ja töiden lisäksi vielä pitäisi ennen muuttoa ehtiä pohjammaalle hakemaan yksi kappale moottoripyöriä talvisäilöstä ja saada toinen mokoma ajokuntoon. Onneksi omaan rautaiset hermot ja stressinsietokykyni on hyvä... pirskahteleva toukokuu siis tiedossa!
Nyt vain huomista varten kauppalappua kirjoittamaan ja katsomaan treeniohjeita fitfarmin sivuilta. Tämä blogi siis lähinnä on juurikin itselle ja muille superdieettiläisille stemppaamaan reenaamista ja oikeanlaista syömistä ja keino avautua kenkuista hetkistä, mitä näin heikolla ihmisellä voi monesti karkkihyllyn kohdalla tulla! Saatan myös myöhemmin lisätä ennen ja jälkeen kuvat, jos kehtaan!

Enemmän ja lujemmin! Lähtee ne löysät pois, pakkohan niiden on! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti